Podotherapie Hanssen | Het Bat Therapeutisch Centrum in Valkenburg

Podotherapie - wat houdt dit in?

Wat doet de podotherapeut?
Binnen de medische wereld is de podotherapeut degene met de meeste kennis over voeten. De podotherapeut behandelt (pijn)klachten aan voeten en klachten tijdens het lopen. Pijn aan enkels, knieën, heupen of rug is vaak te herleiden naar de stand van de voeten. De podotherapeut onderzoekt, geeft advies en biedt oplossingen die de stand van de voet corrigeren, steun bieden en pijnklachten voorkomen, verhelpen of verminderen. Tijdens een podotherapeutische behandeling kan gebruik gemaakt worden van hulpmiddelen zoals nagelbeugels, teenortheses of steunzolen.

Podotherapie van Hanssen Footcare
Bij Hanssen Footcare werken podotherapeuten, medisch pedicures en orthopedisch schoentechnologen. Met deze combinatie van specialistische voetkennis en jarenlange ervaring helpen wij bij de meest uiteenlopende voetproblemen. Van voetverzorging en advies over geschikt schoeisel tot wondzorg, hulpmiddelen en aangepaste schoenen. Met alle voetspecialismen in huis hebben we een breed scala aan mogelijkheden om voetproblemen op te lossen of te verminderen.

Gratis voetencheck
Pijnlijke voeten zijn erg vervelend. Heeft u al een tijd voetklachten en wilt u weten wat er met uw voeten aan de hand is? Meld u dan aan voor een gratis voetencheck. U krijgt een vrijblijvend advies. Ga naar //www.footcare.nl/maak-een-afspraak/gratis-voetencheck/ en kies locatie Valkenburg.

Bel voor een afspraak
Wilt u direct een afspraak maken met podotherapeut Manouk, bel dan (045) 531 16 81 of kijk op www.footcare.nl