Suzanne Scheres - Ons team | Het Bat Therapeutisch Centrum Valkenburg

Manouk Huiskens

Manouk is algemeen podotherapeut bij Hanssen Footcare. Ze volgde de opleiding Podotherapie aan de Fontys Hogeschool in Eindhoven en is in 2018 afgestudeerd. Bij Hanssen Footcare liep ze tijdens haar studie al stage en dat beviel zo goed dat ze met haar diploma op zak direct aan de slag kon in de regio Heerlen/ Hoensbroek. Sinds juli 2020 houdt ze ook voetenspreekuur in ons gezondheidscentrum aan Het Bat in Valkenburg. Ze behandelt alle uiteenlopende voetklachten en geeft advies. U kunt bij haar terecht met al uw vragen over voeten, houding en over een goede loopbeweging.

Oplossingen voor voetklachten
Met haar uitgebreide kennis over voeten, looppatronen, nagelproblematiek en voet-, knie-, en heupafwijkingen helpt Manouk om pijnklachten op te lossen of te verminderen. En om voetklachten in de toekomst te voorkomen. Haar drijfveer is om mensen zo snel en goed mogelijk te helpen met zo eenvoudig mogelijke oplossingen. Denk hierbij aan:

  • schoenadvies
  • op maat gemaakte steunzolen
  • een teenorthese
  • een nagelbeugel

Manouk maakt deel uit van een team voetspecialisten bij Hanssen Footcare, waaronder medisch pedicures en schoentechnologen. Indien nodig kan zij u ook helpen met bijvoorbeeld een doorverwijzing voor een aanpassing aan uw schoenen, zodat u (weer) comfortabel loopt.

Afspraak of meer info?
Bel voor een afspraak naar Hanssen Footcare: (045) 531 16 81, of kijk op www.footcare.nl

Wilt u meer weten over podotherapeut Manouk? Lees haar verhaal op //www.footcare.nl/blog/medewerkers/van-stage-naar-baan-als-podotherapeut/