Vergoedingen | Het Bat Therapeutisch Centrum in Valkenburg

Mededelingen archief

Mededeling januari 2022

Beste sportievelingen,Vanaf maandag 24 januari beginnen de sportgroepen weer bij Het Bat Therapeutisch Centrum. We kijken er naar uit om sportief het jaar met jullie te beginnen!

Mededeling december 2021

Wij wensen U fijne feestdagen, en een gezond en gelukkig 2022.
De praktijk is vanaf maandag 27 december tot en met 31 december beperkt bereikbaar.

Team Het Bat

Mededeling oktober 2021

Op uitnodiging van Maastricht Universitair Medisch Centrum+ (MUMC+) hebben onze therapeuten met veel enthousiasme de bijscholing ‘Traumarevalidatie’ gevolgd en succesvol afgesloten. Onze praktijk staat vanaf heden geregistreerd op de site van traumarevalidatie.nl.

Naast deze waardevolle aanvulling kunt u bij ons uiteraard ook terecht voor onze reeds bestaande diensten t.w. fysiotherapie, manuele therapie, psychosomatische fysiotherapie, acupunctuur, cranio-sacraal therapie en diverse oefengroepen.

We heten u van harte welkom in onze praktijk.

Team Het Bat

Mededeling 'Crowdfuncing'

Belangrijk nieuws!

Momenteel zijn wij, door de gevolgen van de wateroverlast, voorlopig gesitueerd in onze zorgunit op het Berkelplein in Valkenburg. Dit geeft ons de mogelijkheid om de praktijkruimte aan Het Bat 3-5 te renoveren en weer in goede staat te brengen.

Voor vragen of het maken van een afspraak, kunt u ons bereiken via:
T. 043-6016691
E. [email protected]

We hopen u snel te mogen ontmoeten in onze tijdelijke unit op het Berkelplein!

Bij deze willen we graag iedereen hartelijk danken voor de steun via de Crowdfunding. De opbrengst bedraagt maar liefst €2000. Daar zijn wij uiteraard heel blij mee! Dit bedrag zal ten goede komen aan de renovatie van onze praktijkruimtes. Daarnaast ook een woord van dank aan iedereen die met fysieke hulp, begrip en medeleven voor ons hebben klaargestaan. Dat doet ons erg goed. ❤️